anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci cand sunt singura incep sa ma gandesc la tot ce mi se intampla si plang fara sa vreau,., ma gandeam sa consult un psiholog.,. voi ce parere aveti?,. fundita :* big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexaalexandraa a răspuns:

Incearca sa gandesti pozitiv. Daca ai probleme, incearca sa nu te gandesti la ele. Daca treci printr-un moment greu, incearca sa-l depasesti. Sa fii puternica. Stiu ca ti se pare greu sa faci asa, ti se pare ca e usor sa scriu eu aici. Dar crede-ma ca te inteleg perfect. Iar in ceea ce priveste psihologul, da, daca chiar simti ca ai nevoie, poti sa mergi si la un psiholog. Mult noroc si fericire. Incearca mereu sa zambesti, chiar daca sufletul iti plange!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Foarte bună idee. Într-adevăr, un psiholog este cel mai în măsură să te ajute și mă bucur că înțelegi.
Succes.

| EmaS a răspuns:

Da,ar fi bine sa mergi la un psiholog.O sa iti dea niste sfaturi bune, oricum.

| Tania a răspuns:

Daca in scoala la tine este un psiholog poti sa te duci.Nu este nimic neinregula, din pacate la noi este ideea ca nu merg la psiholog ca nu sunt nebun.
Te descarci si tu la cineva care sa te asculte si sa gasiti niste solutii ca sa nu mai fi trista

| Danyelusha a răspuns:

Consider ca daca ti se intampla asa ceva, are trebui sa te duci la psiholog deoarece el te-ar ajuta sa iti pui ordine in ganduri si sa meditez la problemele tale. Psihologul ti-ar fi de mare ajutor si am inteles ca o sedinta le el costa in jur de 50 de lei. Si a sti ca nu e rusine sa te duci la psiholog deoarece el iti asculta problemele si te ajuta.
Mult norocwinking

| ByankaLyana a răspuns:

Buna! Sa stii ca mie tot la fel mi se intampla.Sa stiii ca trebuie sa te duci la psoholog ca nue ste bine