|

Azi noapte nu am putut sa dorm absolut deloc din cauza răcelii.Nu vreau sa pățesc la fel și în noaptea asta pentru ca nu am reușit sa dorm nici pe timp de zi.Ce mă sfătuiți sa fac? exista ceva pastile? in afara de somnifere

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

NU LUA SOMNIFERE IN TIMPUL RACELII. Exista posibilitatea sa te inneci in somn grav. Iti recomand eu ceva, m-a ajutat mereu sa dorm cand am avut gripa, si m-a ajutat si cu gripa. Fa un ceai de busuioc, taie o felie de lamaie in el si indulceste-l cu miere, vei dormii ca un bebelus fara problemee.

1 răspuns:
| a răspuns:

Ia un Coldrex (există și Coldrex junior, dacă ești copil), ori un Fervex. Îl dizolvi în ceai fierbinte, chiar înainte de culcare, și îl bei cu înghițituri mici. Dacă nasul se înfundă, solicită la farmacie niște picături nazale. Dormi cu șosete în picioare și dacă poți, pune și o eșarfă la gât, călduroasă.
Mâine, te vei simți mult mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează