Secretia alba apare cam cu 1-2 ani inaintea menstruatiei. Este prezenta in fiecare zi, uneori in cantitate mai amre, alteori in cantitate mai mica, in anumite perioade mai vascoasa, in altele mai fluida.
Nu e nevoie sa porti protej-slipuri. Important este sa te speli dimineata, seara si dupa fiecare scaun cu apa calda, sa-ti schimbi chilotul minim o data pe zi, sa schimbi pantalonul de pijama (daca dormi fara chilot) la 2-3 zile, sa speli chilotii la temperatura mare si sa ti-i calci cu fierul incins dupa fiecare spalare.
Hey,
Buna
Secretia aceea alba nu este ca ciclul iti vine in fiecare zi
Dar de la 12 ani in sus o sa-ti vina si menstruatia ( ciclul )
Si eu am 13 ani si inca nu mi-a venit
Sper ca ti-am fost de folos
XoXo
Secretia vaginala este ceva normal la varsta ta, cum a zis si mama taNu e obligatoriu sa porti(doar daac vrei tu), dar e obligatoriu sa faci dus zilnic! Secretia nu cred ca are legatura cu faptul ca nu te speli bine pentru ca este ceva comun la toate fetele.
Te duci la mama ta si ii spui:Uite eu am vorbit cu fetele despre acea secretie si mi-au zis ca pot purta protejslipNu e asa greu.Mama ta e femeie, o sa te inteleaga
Ciclul e rosudeci nu e aia
Deci secretia aceea e normala, daca vrei sa porti protejsilp-uri nu e nimic rau in asta.
Deci aceea secretie o ai zilnic si nu e ciclu fiindca ciclul e rosu si e doar o data pe luna.