| mpcme2000 a întrebat:

am 14 ani si am avut prima menstruatie vara trecuta in august, luna aceasta menstruatia a venit a doua oara dupa 2 saptamani de la prima. 7 zile a fost normala dupa care a continuat putina si inchisa la culoare. Ce pot face? ( De obicei dureaza 5-6 zile si e normala ) E din cauza faptului ca am inceput sa fac mai mult sport decat de obicei si ca am cam facut din noapte zi? Ajutati-ma cu un raspuns va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| christall a răspuns:

Pare o dereglare hormonala.Nimic de speriat. Odihneste-te normal, mananca sanatos, sa ai o viata echilibrata.

4 răspunsuri:
| AleexisViol3t a răspuns:

Da, din cauza sportului este. Daca ai fost undeva la mare sau la piscina/bazin sau vreun alt loc cu apa, sau daca ai luat pastile, vreun tratament pentru ceva, răceală, orice, din cauza asta ti-a întârziat. Asa mi s-a intamplat si mie.

| mpcme2000 explică (pentru AleexisViol3t):

Ok, multumesc foarte mult pentru raspuns, m-am mai linistit

| Yepyepyep a răspuns:

La varsta ta e perfect normal, mai ales la un ciclu neregulat. Daca ai dureri insuportabile ori alte arsuri care ar putea indica o infectie, poti consulta un medic. Dar din ce ai descris tu, nu e ceva de care sa iti faci griji.

| mpcme2000 explică (pentru Yepyepyep):

Multumesc foarte mult pentru raspuns, acum stiuwinking