anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am 24 de ani și nu mi-a venit ciclul. Eu am menstruația neregulata și s-a întâmplatsa îmi întârzie sau chiar sa nu îmi vina deloc. Dar acum nu mi-a mai venit de 4 luni, ce sa fac? Ce medicamente sa iau?
Nu am posibilitatea sa merg la un consult.
PS. nu sunt însărcinată, am făcut test de sarcina în fiecare luna, ultimul făcut chiar azi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Avand menstruatie de tip NEREGULAT este incorect sa spui ca ti-a intarziat, odata ce nimeni de pe fata pamantului nu poate ghicii un ciclu de tip neregulat.
Un asemenea ciclu poate veni la cateva saptamani sau dupa cateva luni.

Din pacate, nu ai ce medicamente sa iei, fiindca acest tip de ciclu este perfect normal pentru 50% din femeile lumii, fiind un ciclu sanatos chiar daca este neregulat.

Cand stii ca ai un ciclu neregulat, ar trebui sa stii ca si ovulatia se produce aleator, asadar este recomandat ca absolut toate partidele sexuale sa se faca numai cu PREZERVATIV, tocmai pentru a nu ramane gravida.

In ce privesc testele de sarcina, acelea se fac corect DUPA 21 de zile de la ULTIMA partida sexuala, cu prima urina de dimineata, pentru ca este cea mai concetrata si hormonul gravidiei poate sa fie evidentat.

Orice test de sarcina facut inainte de 21 de zile de la ULTIMA partida sexuala, este facut incorect si va arata eronat.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Roxano, doar medicul ginecolog te poate lămuri.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| Whitte a răspuns:

De unde sa stim noi ce problema ai? Numai ginecologul poate vedea si stabili un tratament.
Nu tine "Nu am posibilitatea sa merg la un consult."
Mergi la medicul de familie si iti da trimitere pentru consult gratuit.

| angel6lust a răspuns:

Numai un medic poate vedea ce ai.

| Beatrice011 a răspuns:

Mergi la ginecolog

| PureceOvidiu a răspuns:

Buna.ma uit eu ce ai daca vrei laughing