| dani9354 a întrebat:

am facut un tratament pentru acnee cu Locoid unguent, sunt multumit de rezultate dar am o problema, mi-au ramas pete pe fata unde am avut acneea si nu stiu ce sa ma fac cu ele, credeti ca fondul de ten este solutia? sau o crema ceva? Am dat bani pe la doctori si peste tot si nimic, pls ajutor! Multumesc (funda + vot).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lolo_5869 a răspuns:

La mine a dat rezultate Dermoprop, e aproximativ 7 lei, de la plafar. Dupa doua zile rezultatele erau evidente :d Dupa ce am terminat tubul (50 ml) au disparut aproape de tot, dar n-am mai cumparat altul pentru ca a inceput vara si m-am dus la plaja, m-am bronzat si nu s-au mai vazut. Au trecut doi ani de atunci si nu mi-au mai aparut niciodata :d

2 răspunsuri:
| MrEvil89 a răspuns:

Salut! din cate am auzit pe la prieteni+intamplarea care am avut-o si eu cu acneea, petele raman pentru tot restul vietii. Poate fondul de ten sa fie o "masca" dar sa scapi definitiv de ele...nu prea cred.

| Kat29 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un salon de cosmetica. Eu am avut niste urme rosii si mov pe care le-am facut sa dispara cu ajutorul sedintelor de peeling chimic si microneedling. La mine in oras o sedinta de genul este intre 1 si 2 milioane. Vezi rezultate de la prima sedinta.
P.S peeling-ul chimic te scapa si de acnee