| fatmatosun a întrebat:

Bună.
Am fost la urolog.
A spus ca am vezica hiper activa.
Mi-a dat tratament dar degeaba.
La fel ma duc la baie din ora în ora.
Și noaptea la fel nici nu ma mai pot sa ma trezesc sa ma duc la baie și fac uneori în pat.
Ce sa fac?
Ce sa mai iau?
Ca am încercat 10 doctori pana acum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-a dat vreunul a faci vreun test de urina?
Pari a avea o problema seriosa!

| fatmatosun explică (pentru Violleta2022):

Da am făcut teste și teste
Și totul a ieșit bine

| Violleta2022 a răspuns (pentru fatmatosun):

Atunci este o problema de incontinenta urinara!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cel mai bun doctor este propriul tău corp.
Eu am câteva sugestii, pe răspunderea mea.
Ca să poți să le aplici, poate că ar trebui un minim suport medical, din partea medicului tău de familie.
Apoi ar fi nevoie de trei zile libere, în care să stai liniștit ca să te poți concentra la aceasta.
Eu am făcut aceasta sub control medical, internat în spital, dar o poți face de acasă, cu suportul și înțelegerea familie.
1. La medicul de familie cu urină colectată într-un recipient de sticlă complet curat, prima urinare de dimineață.
Se face așa. Lași primul jet, să curețe uretra, apoi colectezi 50-100 ml.
Mergi de dimineață pe nemâncate, și dai o probă de sânge pentru analize.
Aștepți rezultatul analizelor și îi spui ce intenționezi să faci.
Dacă el spune să nu, să nu faci ceea ce spun eu.
Deci ai discutat cu medicul și cu familia ca ei să te sustină, ai trei zile libere.
La tine în cameră, nu neapărat stând în pat, doar o activitate ușoară, te plimbi prin cameră, sau citești puțin, dar lucruri plăcute.
Nu mănânci nimic și nu bei nimic.
Ziua Zero, ora 20. Ultima masă, mănânci îm mod obișnuit, bei apă cât simți nevoia.
Zilele 1, 2, 3, nu bei și nu mănânci și nu bei nimic, dar absolut nimic. Dacă vrei să te vindeci, trebuie să faci acest efort.
Ziua 4, la ora 08. OO bei apă.
De acum, dta va trebui să bei apa de următorul mod.
Apa este și ea un aliment. Apa care o bei dta, ca să ajungă unde trebuie în organism, nu mai este apa care ai băut-o. Ea este un lichid prelucrat de organism.
Ca să ajungă cum trebuie, și să nu ajungă la tine în vezica ta urinară ca printr-o sită spartă, din acest moment apa să o consumi așa.
Dacă ești credincios, poți să îți faci cruce când iei un pahar cu apă în mână. Așa am auzit că fac rușii lipoveni din Delta Dunării.
Apoi îți citez din legendele despre yoghini care circulă prin România, cei ce stau în cap, beau pișat și pe urmă trec pe invizibil adică dispar.
Ei spun așa. Mâncarea trebuie băută, adică mestecată atât de mult, până devine lichidă,
Iar apa trebuie mestecată, adică înghițituri mici amestecate cu salivă, până nu mai simți gustul de apă din gura ta. Doar apoi înghiți.
După trei zile de nemâncare trebuie să revii treptat la regimul normal cu porții mici o dată la trei ore.
Cam în trei zile revii la regimul dtale alimentar de dinainte, dar cu apa, nu! De acum dta vei bea apa ca mai sus.
Apoi mergi din nou la medicul de familie și îți faci din nou analizele. Și mai stai apoi cu el de vorbă, ți afli părerea lui.
Dacă va fi ameliorare, și eu zic că va fi cu peste 50 % probabilitate, o să vezi că corpul tău depășeste pe 10 medici, chiar pe 100 de medici.
Peste 0 lună, poți să repeți,
Varianta mai puțin dură dar tot cu aprobare, dar cu efect mult mai slab, același procedeu, doar cu două zile. Aceasta este o metodă japoneză pentru oamenii leneși.
Fără să întrebi pe nimeni, fără aprobare, o zi.
Iar ca să începi imediat, să mesteci apa înainte să o bei, o să aibă totuși un efect minimal, ca să ai încredere în tot ce ți-am scris eu mai sus.
Succese succesive!