|

Buna.Am inceput tratament cu sotret(isotretinoin 10 mg)la prescriptia medicului.Am inteles ca deoarece ar fi toxic, ar fi recomandat sa folosesc si un hepatoprotector pentru protectia ficatului(pleonasm), dar nu as vrea sa folosesc alte pastile.Stiti cumva alimente sau modalitati de a-mi proteja ficatul si de a-l regenera(desi nu e cazul). Multumesc!

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pe langa regim (fara grasimi animale, prajeli, tocaturi, conserve, mezeluri, oua, dulciuri concentrate, sucuri din comert, orice mancare de fast-food, alcool) este bine sa consumi miere naturala si multe fructe proaspete. Totusi, tinand seama de toxicitatea mare a preparatului, iti recomand sa iei totusi un hepatoprotector. Poti folosi cu succes Spirulina.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fratele meu are pr ca ficatul si tot timpul are in casa tablete Esentiale, sunt nemtesti si sunt f bune,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Consuma fructe si legume multe fara prajeli tocaturi mainoeza mezeluri etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu fac tratament cu sotret.
ca sa fiu sincer, nu am auzit ca ar fi toxic.
si da rezultate, impotriva cosurilor. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu doar ce am terminat tratamentul, bine sunt la sfarsit iau o pastila la 2 saptamani. Este foarte bun. Inainte aveam cosuri pe mai toata fata acum sunt de nerecunoscut! Daca te tii de el o sa dea rezultate. Partea cu ficatul am auzit-o si eu dar nu am avut probleme pana acum. Primele 2 luni o sa fie cele mai grele. Nu vreau sa te sperii dar eu aveam oricand la indemna un balsam pentru buze si o creme hiratanta pentru ca buzele mai majoritatea timpului o sa ti se usuce, la fel si pielea. Dupa ce trec cele 2 luni o sa te obisnuiesti, de fapt o sa se obisnuiasa organismul si nu o sa te mai iriti asa mult. La mine a fost nasol ca am inceput tramanetu vara si nu nu puteam sa ies in soare. Daca ieseam putin mi se irita fata si se facea rosie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru a nu mai avea probleme cu iritatia in contact cu soarele recomand o crema se numeste AVENE si o puteti gasi in farmaciile sensi blu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează