| Manu74 a întrebat:

Bună, am o întrebare, acum o lună si 3 saptamani mi-am rupt olecranul și mi s-a facut fractura cu deplasare, m-am operat imediat, a doua zi de la incident și mi s-au băgat 2 brose, am stat o luna cu mana in ghips și când am scos-o din ghips nu puteam sa fac extensia aproape deloc și flexia o faceam partial complet, acum mana mi-a coborât mai jos, au trecut 3 saptamani de cand mi-am scos ghipsul și nu mai pot face flexia doar până pe la 70 de grade, ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Se cheamă kinetoterapie. Caută pe cineva priceput. Eu după nici 2 săptămâni îmi foloseam mâna normal.

| lpavel a răspuns:

Sunt exact acum in aceeasi situatie, inca am ghipsul pe mana... dar mie mi zis doctorul cand imi voi scoate ghipsul sa fac zi de zi exercitii cate 10 min. in fiecare zi pana imi va revenii mana, mai exact incheietura mainii. ma mir ca tie nu ti-a zis asta. bine eu am fost la privat... deci faci exercitii zi de zi pana iti revii sau ai putea sa mergi la un control sa vezi daca s-a vindecat corect!