| Catalin235 a întrebat:

Salutare TPU! Pe 18 martie am suferit o fractura distala 1/3 radius stang in lemn verde si in urma cu doua saptamani mi-am scos ghipsul. Ieri am cazut pe mana pe care am avut-o in ghips si am suferit o fractura de radius cu deplasare si la spital a apasat pe os sa-l fixeze si mi-a fost pusa mana in ghips iar. Problema e ca pe 4 iunie facem pozele pentru banchet si nu as vrea sa le fac cu mana in ghips. Duminica ma duc la control si in caz nu a inceput sa se 'fixeze' osul as dori sa ma operez. Stie cineva cat costa operatia? (montarea unei tije)
PS: cand mi-am scos ghipsul cel vechi (6 mai) doctorul a zis ca daca nu mai am voie sa port ghips 6 luni si daca o rup iar este nevoie de interventie chirurgicala.
Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Am avut piciorul rupt; după ce mi s-a scos ghipsul, am făcut recuperare (kinetoterapie, hidroterapie). Erau și oameni care fuseseră operați și aveau tije. Nu vrei să știi cât de greu le era lor, în comparație cu ceilalți, ce hal de urlete erau la fiecare mișcare. Nu lăsa ceva mărunt ca vanitatea să complice o problemă și așa destul de complicată.

| DanielDanny a răspuns:

Daca iti pune tija, tot trebuue sa iti puna ghips, asa can n-ai nici o varianta. Fa poza cu ghips ca nu esti primul nici ultimu. Daca vrei stai Mai in spate, roaga pe cineva sa stea in dreptul mainii, important e sa ti se vada fata!

| Catalin235 explică (pentru DanielDanny):

Da, in jur de 10 zile, pana in banchet.