anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o întrebare, dacă te muşcă un păianjen sau o furnică, după ce te muşcă, în locul muşcăturii, te doare? pentru că sunt muşcată de picior, puţin mai jos de degete, la osul ăla, şi e vineţie muşcătura, este roşu în zona aia, şi mă doare foarte rău. o am de o săptămână. nu mi se pare ok că mă doare aşa rău... e şi puţin cald locul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Cred că ai o infecţie în locul acela. Dezinfectează cât mai des cu Spirt şi fă o vizită la medicul de familie. Poate îţi va prescrie o cremă, o loţiune, etc.

Pa-pa.

| Florentina_7104 a răspuns:

Ar trebui sa consulti un medic.Muscaturile pot fi foarte periculoase mai ales daca e de o saptamana si e inca inflamat locul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune niste rostopasca (adica seva). Ti se va dezumfla si dezinfecta locul.
Te va ustura cam rau, dar va trece, te asigur!

| Gabi19971983 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu as zice ca seva aceea nu e prea buna.Se zice ca e cancerigena. Scuze de obiectie.

| anonim_4396 explică (pentru Gabi19971983):

E-n regula. Parerile difera.
Eu o folosesc la orice rana si chiar ma ajuta.De cand ma stiu (acum am 17 ani), cand aveam o "buba" mica sau mare, o vindecam cu seva de la rostopasca. Deci, o spun din propria experienta.
Pentru uz extern, o recomand oricui!
Dezinfecteaza si vindeca repede. Partea proasta e ca te ustura, dar merita durerea.happy

| Gabi19971983 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se stie, stii si tu ca acum toti zic ca aia si aia si incamulte altele sunt cancerigene.Dar nu se stie, mersi pentru intelegere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
De ce nu consulti totusi un medic?
Pot fii destul de periculoase muscaturile.
Te pup!

| Gabi19971983 a răspuns:

Daca e de la furnica nu se umfla sau doare, dar daca e de la un paianjen se umfla, se inroseste si poate chiar sa devina dureros locul respectiv. Daca spui ca locul e cald se poate sa se fi infectat putin. Eu iti recomand sa te dai cu putin spirt medicinal iar apoi sa masezi locul cu Nidoflor sau Flocinolon (acestea le vei gasi la farmacie). Daca nu iti trece du-te la medicul tau de familie.
-Poti urma acest sfat cu incredere pentru ca am patit si eu la fel-
Sper sa iti fi fost de ajutor.

Fundita?

| Overom a răspuns:

Posibil sa fi facut infectie, fa o vizita la medicul de familie apoi stie el unde sa te trimita daca el nu isi da seama ce ai.

| deutza_3270 a răspuns:

Atunci. ai grija. o sa devii noul" spiderwoman" rolling on the floor