Bună.
Cred că ai o infecţie în locul acela. Dezinfectează cât mai des cu Spirt şi fă o vizită la medicul de familie. Poate îţi va prescrie o cremă, o loţiune, etc.
Pa-pa.
Ar trebui sa consulti un medic.Muscaturile pot fi foarte periculoase mai ales daca e de o saptamana si e inca inflamat locul.
Pune niste rostopasca (adica seva). Ti se va dezumfla si dezinfecta locul.
Te va ustura cam rau, dar va trece, te asigur!
Eu as zice ca seva aceea nu e prea buna.Se zice ca e cancerigena. Scuze de obiectie.
E-n regula. Parerile difera.
Eu o folosesc la orice rana si chiar ma ajuta.De cand ma stiu (acum am 17 ani), cand aveam o "buba" mica sau mare, o vindecam cu seva de la rostopasca. Deci, o spun din propria experienta.
Pentru uz extern, o recomand oricui!
Dezinfecteaza si vindeca repede. Partea proasta e ca te ustura, dar merita durerea.
Nu se stie, stii si tu ca acum toti zic ca aia si aia si incamulte altele sunt cancerigene.Dar nu se stie, mersi pentru intelegere!
Daca e de la furnica nu se umfla sau doare, dar daca e de la un paianjen se umfla, se inroseste si poate chiar sa devina dureros locul respectiv. Daca spui ca locul e cald se poate sa se fi infectat putin. Eu iti recomand sa te dai cu putin spirt medicinal iar apoi sa masezi locul cu Nidoflor sau Flocinolon (acestea le vei gasi la farmacie). Daca nu iti trece du-te la medicul tau de familie.
-Poti urma acest sfat cu incredere pentru ca am patit si eu la fel-
Sper sa iti fi fost de ajutor.
Fundita?
Posibil sa fi facut infectie, fa o vizita la medicul de familie apoi stie el unde sa te trimita daca el nu isi da seama ce ai.