| PcAndreea1990M a întrebat:

Am o întrebare. Sunt insarcinata in 7 luni jumate și am avut o secretie apoasa, ca un fel de gelatina. M-am făcut fleaşcă intr-un cuvânt, nu am avut decât ceva înțepături pe sub burta. Dar nu mă simt deloc rău. Poate fii dopul gelatinos? Sa îmi fac griji? Sau ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi la o ecografie de urgenta, sa nu fi pierdut lichidul amniotic

| Catrice a răspuns:

Dacă ești fleaşca pe cat ma gândesc eu, atunci ar putea fi.
Înțepăturile alea sunt mai intense decât, știu eu, o durere de stomac sau atunci când mișca copilu și te lovea?
În orice caz, ar trebui să mergi la spital. Ai nevoie de o ecografie urgenta ca sa se știe cu precizie situația. Ar putea fi o naștere prematură.

| PcAndreea1990M explică (pentru Catrice):

Nu se compara nici 20% înțepăturile pe care le am cu atunci când mișca bebe. Sunt niște intepaturi care sunt intense, țin în jur de 5 minute apoi mă lasă, iar peste câteva ore mă ia iar. Mulțumesc oricum

| Catrice a răspuns:

Ce mai aștepți? Cheamă ambulanta ca astea de acum sunt contracții! Nu te-ai documentat despre frecventa, durata și intensitatea lor?
Ținând cont de de durata sarcinii, nu e deloc recomandat sa naști acasă. Nici o sarcina la termen nu se face fără vreun cadru medical.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu stiu pe ce planeta va aflati. Adica, ce dop gelatinos? si de unde ai auzit termenul asta?
Ti se rupe apa vrei sa zici.
Tre sa suni imediat la doctor, si sa mergi la spital. Nici decum sa intrebi pe TPU.
Cum dracu faceti ma copii fara sa stiti pe ce lume va aflati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca suni la urgenta si le spui ce s-a intamplat, va trebui sa mergi la urgenta. Nu pierzi nimic daca nu stii cum e sa ti se rupa apa, si crezi ca e altceva. Insa daca nu te duci, bebe are 7 luni, si risti sa pierzi copilul, daca totusi e apa.
Banuiesc ca ai si tu o mama, care te-a nascut, si a trecut prin ce treci tu acum, (unless esti infiata) si stie cel mai bine cum sa explice, si sa iti spuna ce trebuie sa faci happy