170 este deja o tensiune mare în primul rând.
Căderile bruște și nejustificate pot fi de natură neurologică sau de comunicare creier mușchi datărită lipsei sau imbalanței soodiu-potasiu.
Dta trebuie să studiezi dacă urmează un cadru sau sunt aleatoare, dacă sunt legate de alimentație. Astfel, orice aliment procesat are partea lui de perturbare a metabolismului. Mai poți avea o tensiune flucutanța care să aibă minimum în momentul căderii. Dacă ți s-a făcut un EEG să vezi dacă nu ai epilepsie.
Daca ai fost la neurolog și nu ți-o spus ceva de epilepsie, adică nu ți o găsit problema nu știu ce ar putea fi. mergi la un hematolog să îți faci analize s-ar putea sa ai o forma grava de anemie... Sau mergi la medicul de familie sa te îndrume sa faci investigații... Mie îmi pare a fi epilepsie nu știu. sau pierderi de conștiență.
Mi o dat sa fac EEG, însă nu l am făcut că nu am bani din păcate acum sa l fac, doctorul de la cardiologie mi-a zis că de la inima ar fi pentru că e pulsul mare 140-150 și de aici e problema, mi-a pus un holter pentru puls și acum aștept să văd ce zice
Posibil sa fie de la tensiune da. sper să găsești cauza căderilor, îți doresc multă sănătate!
Tensiunea si pulsul sunt IMENSE. Esti cumva obez sau extrem de slab?
Pai între am 70 de kg la