| Ciprianccdlcjmrx a întrebat:

Am o problema destul de majoră (cred eu).

Am căderi inconștiente și în ultimele 4 luni sunt tot mai dese, am fost la control la : Neurologie, Cardiologie, RMN

Și încă nimeni nu se poate pronunța de la ce am căderile astea.

Că și tensiune am in general: 170 cu 120 sau 130.
Menționez că am 22 de ani, va rog un sfat ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

170 este deja o tensiune mare în primul rând.
Căderile bruște și nejustificate pot fi de natură neurologică sau de comunicare creier mușchi datărită lipsei sau imbalanței soodiu-potasiu.
Dta trebuie să studiezi dacă urmează un cadru sau sunt aleatoare, dacă sunt legate de alimentație. Astfel, orice aliment procesat are partea lui de perturbare a metabolismului. Mai poți avea o tensiune flucutanța care să aibă minimum în momentul căderii. Dacă ți s-a făcut un EEG să vezi dacă nu ai epilepsie.

| Catrice a răspuns:

Mămică și nu iei nimic pentru tensiune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fost la neurolog și nu ți-o spus ceva de epilepsie, adică nu ți o găsit problema nu știu ce ar putea fi. mergi la un hematolog să îți faci analize s-ar putea sa ai o forma grava de anemie... Sau mergi la medicul de familie sa te îndrume sa faci investigații... Mie îmi pare a fi epilepsie nu știu. sau pierderi de conștiență.

| Ciprianccdlcjmrx explică (pentru anonim_4396):

Mi o dat sa fac EEG, însă nu l am făcut că nu am bani din păcate acum sa l fac, doctorul de la cardiologie mi-a zis că de la inima ar fi pentru că e pulsul mare 140-150 și de aici e problema, mi-a pus un holter pentru puls și acum aștept să văd ce zice

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ciprianccdlcjmrx):

Posibil sa fie de la tensiune da. sper să găsești cauza căderilor, îți doresc multă sănătate!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ciprianccdlcjmrx):

Tensiunea si pulsul sunt IMENSE. Esti cumva obez sau extrem de slab?

| Ciprianccdlcjmrx explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai între am 70 de kg la

| Dana2103 a răspuns:

Ai tahicardie si hipertensiune. Sa ti dea ceva antihipertensiv