| Imdiana23 a întrebat:

Buna, am si eu o intrebare,ma simt rau de cand am nascut,am niste simptome ciudate,gen nu mai imi cere stomacul mancare…si cand mananc fara sa imi fie foame…simt ca mananc in gol…si tot ragai cand manac si prin ragait simt cum se ridica mancarea inapoi pe gat…cu o saliva ca muci …pana si apa iese afara. Simt ca nu se duce in stomac…simt ca nu mai primeste nimic si pastilele cand beau imi raman pe gat, le simt,am slabit foarte rau,ma ia cu calduri, ameteala, transpiratie, uneori ma trezesc cu mainele amortie..simt ca ma apasa asa pe piept sa dau afara saliva ca muci si acru. Am 4 luni de cand ma simt asa, imi puteti spune ce e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| aaanamariaaa a răspuns:

În primul rand, noi ne putem da cu părerea, suntem oameni simpli, nu medici. Te-as sfatui sa mergi macar la medicul de familie și vezi ce iti zice, eventual iti va da o trimitere la spital sau te va trimite la analize(de sange) sa vadă ce carențe (lipsuri) ai, sa știe ce suplimente sa iti recomande sa-ți reglezi nivelurile, plus alimentația. Poate sa fie și ceva la stomac, ori la esofag. Dar ca și liniștire pot sa iti zic ca și eu pățesc asa cu absolut orice pastila pe care o iau, trebuie sa mănânc ceva după ea, ca oricât de mica ar fi, în gat imi rămâne și dacă beau 1 litru de apa. La fel mai pățesc cu unele feluri de mâncare, la mere. Acreala vine din stomac, de la acid. Ameteala cel mai probabil din lipsa de vitamine. De aceea, mergi la medicul de familie, explica-i, mergi la un laborator de analize, fa niște analize de rutina. Nu te panica. Multa sănătate!

4 răspunsuri:
| kaftah a răspuns:

Poate te poti duce si tu la un doctor gen?

| ziustin a răspuns:

Te duci la medic si dicuta cu el. Aici nu o sa primesti diagnostic sigur. Tu in rest te simti bine mental? te bucuri de bebe? Vezi ca in primele luni exista depresia de dupa nastere

| dullcat a răspuns:

Mergi urgent la medic! Astfel de intrebari nu ar trebuie puse pe TPU unde nici macar nu exista medici.

Nu degeaba scrie acolo cu rosu : Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic si dupa consultatie iti va spune medicul ce ai.