anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva timp am niste simptome cam ciudate: mi-e greata de la mare parte din mancaruri, dimineata ma trezesc cu multa saliva in gura (care are de obicei o culoare galbuie sau galben mai inchis si un gust cam ciudat), ragai mai des (mai ales dupa ce mananc) si uneori cand fac asta simt o mica arsura in piept, cand ma apas pe stomac simt asa ca o usoara durere (nu mereu). Aveti idee ce poate fi? Am fost si la doctori, am facut analize, ecografii si alte teste, dar tot nu am aflat. Ma gandesc ca am gastrita sau altceva la stomac, dar nu imi dau seama ce ar putea fi. Am baut ceai de pelin, Bitter Suedez, dar mi-a facut putin mai bine doar pe moment. O sa ma mai duc la un doctor care e gastro-interolog, dar pana atunci as vrea niste pareri ce ar putea fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ryss a răspuns:

Nu ai gastrită‚ pentru că am și eu și sunt alte simptome.

| anonim_4396 explică (pentru Ryss):

Pai nu sunt mai multe tipuri de gastrita? Poate de asta ai alte simptome. Sau poate ai dreptate si am altceva.

| Ryss a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu există mai multe tipuri de gastrită. E una și atât.
Dar rezultatele analizelor ți-au venit?

| anonim_4396 explică (pentru Ryss):

Pentru gastrita se face endoscopie din cate stiu si nu am facut, dar am facut pentru o bacterie la stomac, ca am niste simptome pe care le da acea bacterie si nu mi-a iesit prezenta.

| Ryss a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu de la gastrită am făcut Helycobacter‚ dar nu am avut nici măcar un simptom dintre cele pe care le simți tu?
Nu ai scaun negru? Nu simți dureri de burtă‚ de stomac? Amețeli sau arsuri?

| anonim_4396 explică (pentru Ryss):

Pai pentru Helycobacter am facut analiza si nu mi-a iesit ca o am. Scaun negru nu am, mi se pare a fi normal, dureri de stomac simt uneori cand ma apas, dar nu e tare. Ameteli nu am decat uneori cand ma ridic brusc din pat (cred ca e din cauza ca am lipsa de vitamine daca nu mananc tot ce trebuie), arsuri am uneori cand ma asez in pat la orizontala dupa ce mananc sau cand imi vine sa ragai uneori.

| Ryss a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi‚ dacă nu ai‚ e foarte bine. Helycobacter-ul e periculos‚ fiindcă poți face foarte ușor ulcer de la el. Eu l-am făcut pe bază de stres.
Îți doresc sănătate în continuare! :*

| anonim_4396 explică (pentru Ryss):

Ok, multumesc. Sanatate si tie! happy