anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU. De ceva timp ma confrunt cu niste simptome: dupa ce mananc mi-e greata (nu tot timpul, depinde de ce mananc), dimineata ma trezesc cu multa saliva in gura care are culoarea galbuie si un gust cam ciudat, in ultimul timp parca ma balonez mai des, uneori cand ragai simt ca un fel de arsura usoara in piept spre gat si cand ma apas pe stomac uneori ma doare putin. Cam astea ar fi simptomele. Am facut diferite investigatii, dar mi-au iesit destul de ok. Ma gandesc ca poate am ceva la stomac (endoscopie nu am facut). Toate simptomele astea le am dupa o raceala in care luasem Nurofen (sirop) 4 zile. De obicei luam 3. O fi de la el? Am luat cat trebuia pentru greutatea mea, nu pentru varsta. Pentru ca sunt putin mai slaba decat ar trebui sa fiu la varsta mea. In perioada aia ma mai duceam si la dentist. Ma gandesc ca poate mi-o fi ramas in gura vreo substanta pe care am inghitit-o, pentru ca nu m-am clatit tot timpul cu apa dupa ce ieseam de acolo. Saptamana care vine vreau sa mai incerc la un doctor sa ii zic simptomele si sa ii cer parerea, poate stie, dar pana atunci vreau sa va intreb daca a mai patit cineva din voi asta sau daca stiti ce ar putea fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noi nu stim ce ar putea fi, mergi la medicul de familie si fa ti analize, de ce oare toti pune ti acelasi tip de intrebari? Ma doare acolo si dincolo oare ce am? Fiecare om este diferit sunt medici care nici ei nu stiu oricîta scoala au făcut, asa ca noi aici pe TPU de unde vrei sa stim? Daca nu stiu ditamai profesorii medici universitari, se uita la tine ca la masini străine dau din umeri si zic, sfatul meu este sa mai consultati si alti specialisti, păi tu ce dracului esti? Nu esti medic? Ca asa i ti vine sa le zici. Tu ce varsta ai Cristina.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am fost la doctorita de familie, mi-a dat sa fac niste analize generale si mi-au iesit destul de bune, a zis ca nu am nimic, am fost la spital unde iar mi-au mai facut un set de analize si au zis ca mi-au iesit ok, am fost si mi-am facut de doua ori ecografie la doctori diferiti si tot nu au depistat ce am... Chiar nu stiu ce sa mai fac, nu mai stiu la ce medici sa ma duc.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot fi multe,, poate ai probleme cu bila cu ficatul, poate ai ulcer, sau gastrită, dar nu ai zis ce varsta ai? Mai fă alte investigatii, fă ti si o colonoscopie sa nu cumva sa ai sindrom colon iritabil, ai fost sau esti constipată? Sau cu scaunul nu ai probleme.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 13 ani. Constipatie nu am prea des.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate ai diabet, fa ti o glicemie

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mi-am facut glicemia ambele dati si mi-a iesit bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Deserth a răspuns:

Esti insarcinata, fa testul si revino cu raspunsul

| anonim_4396 explică (pentru Deserth):

Nu am cum sa fiu.