| Popescumaria11111 a întrebat:

Am si eu o intrebare si va rog frumos sa ma ajutati. Am luat o pastila pentru a doua zi, de frica pentru ca as fi putut rămâne însărcinată, după care am cautat pe internet despre acestea si am vazut ca nu sunt bune pentru organism. Cam dupa vreo 2 ore si jumatate 3 m-am forțat să vărs. Stie cineva daca isi mai face efectul? Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, deja s-a dizolvat.

| Violleta2022 a răspuns:

De frica sa nu ramai insarcinata, ori nu faci sex deloc, ori faci doar cu prezervativ.
Este simplu si extrem de ieftin, un prezervativ costand sub 2 lei bucata.

| mihai69 a răspuns:

Teoretic ar trebui să fi trecut deja spre tractul digestiv, unde se absoarbe în organism.

| ibaal a răspuns:

Bai,fetelor! De ce sa tratati cand preventia e atat de simpla!? straight face Ganditi inainte, nu dupa!

| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa te uiti pe net inainte sa o iei, nu dupa ce ai luat-o. De ce nu te-ai protejat cand ai facut sex, ca sa nu mai treci prin aceasta dilema? Era placerea prea mare?

| darrio2007 a răspuns (pentru ibaal):

Cand o vede in fata ochilor nu le mai sta gandul la preventie.

| Adry05 a răspuns:

Da rai sunteti si voi, de unde stiti ca n-a fost protejat si s-a spart prezervativu in timpul actului? Sau ca foloseau metoda retragerii si a fost vreun accident?

| Popescumaria11111 explică (pentru darrio2007):

Foloseam metoda retragerii si am citit prospectul dar nu are nicio legătură cu ce spun alte femei pe internet. Nu as fi ajuns niciodată la această metodă însă abia ce am nascut acum 2 luni si pe următorul il doresc dar nu asa de repede

| darrio2007 a răspuns (pentru Popescumaria11111):

Metoda retragerii nu este sigură. Folositi prezervativ pe viitor. Sau sterilet. Daca organismul tau il acceptă.