anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema mare! Nu mi se mai opreste menstruatia de 2 saptamani si ma si doare ca la un ciclu normal ca am citit ca este normal sa te doara burta\stomacul.Dar nu se mai opresteee! Si curge mult!(am 13 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te cat mai repede impreuna cu mama ta la urgenta, ti se va face ecografie si se va stabili diagnosticul in urma caruia vei primi tratamentul adecvat.

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Eu nu mai aveam menstruatie cand ma infometam sau cand era prea frig!

| ascovit a răspuns:

Vorbeste cu mama ta sa te duca cat mai repede la medic. Nu e normal ce ti se intampla.
Bafta!

| Vasybulan a răspuns:

Poate ca nu is in asa masura sa ma bag in seama(din cauza ca is baiat), insa prietena mea, a avut o problema asemanatoare cu a ta. Iar dupa un control medical, s-a constatat ca ar fi vorba despre o disfunctie hormonala. Asa ca fuguta la medic. Si insanatosire grabnica.

| FadetoBlack a răspuns:

Ar trebui să mergi de urgenţă la un medic.

| Irena97 a răspuns:

Ai hemoragie daca te tine atata. Du-te la medic si vorbeste cu mama ta. De ce te lasa asa de atata timp?