| Peli75 a întrebat:

Bună! Aș dori niște sfaturi de a nu mă confrunta cu anumite probleme. Nu știu ce am sincer nici eu, dar am emoții mereu. Am avut o copilărie mai,, lipsita de afectiune" și prin școală eram dat la o parte mereu. Am traseul săptămâna viitoare, am Mao picat traseul dar nu știu ce să mai fac, asa frică am în mine. De condus, știu să conduc bine, dar efectiv când sunt cu examinatorul lângă mine, mă tem să merg, fiindcă mă gândesc mereu la frâne. Și nu doar cu condusul ci mereu un lucru dacă îl fac mi e teamă că nu am făcut bine, deși este făcut? Ceva sfaturi? Ar fi mai bine sa consult ceva medici? Sau sa încerc medicamente? Mulțumesc pentru orice eventual răspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| gabicoo a răspuns:

Dacă pici și de data asta mergi și îți cumperi niște oi - așa vei avea viitorul asigurat.