|

Bună,bună..am 19/20 saptamani de sarcina, am facut acum o zi analiza de morfologie fetala.Mi s-a spus ca bebe nu prezinta nicio malformatie, ceea ce m-a bucurat! Insa mi s-a spus ca sunt 2 probleme: un rinichi al bebelusului este putin mai mic decat celalalt dar el fiind mic acesta mai creste! Este un motiv de ingrijorare? Si in al doilea rand mi s-a zis ca, colul meu este usor deschis si putin mai scurt si poate va trebui sa-mi faca cerclaj. Mi-a recomandat sa merg in urmatoarele 10-14 zile la control! Nu am rabdare si am zis sa cer un sfat! Credeti ca este grav si s-ar putea ajunge la vreun avort? Sper sa nu se ajunga si sper ca fetita mea sa se nasca sanatoasa..Multumesc! (Nu stiu multe despre sarcina sunt la primul copil)
Mi s-a recomandat repaus fizic si sexual

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna, in primul rand mai cere si alta opinie in alta parte. Cauta tot la fel, cineva profesionist. Nu te baza pe ce zice doar un medic...

Deseori s-a intamplat ca medicul sa nu vada corect un lucru la investigatii si de aceea e mai bine inca 1-2 opinii separate.

| a răspuns:

Buna! Rinichii inca nu sunt complet dezvoltati astfel incat cel care a ramas in urmă nu prezinta o problema..in ceea ce priveste cerclajul acesta presupune o cusatura in jurul partii de jos a uterului, care permite ca sarcina sa inainteze dupa 24 de saptamani adica capacitatea copilului de a supravietui in afara uterului