| pego a întrebat:

..colegi am si eu o intrebare...hee hee, o femeie insarcinata poate lua utractiv drink prafuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU poate!

"Nu se administreaza Uractiv Drink persoanelor insarcinate sau celor care alapteaza."

SURSA ( Prospectul ) : http://prospecte-medicamente-online.blogspot.ro/......spect.html

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Nu, absolut niciun supliment mai ales bazat pe îndulcitori artificiali!

| Azµre a răspuns:

Citez :
Mod de administrare Uractiv Drink. In functie de afectiune, se recomanda urmatoarele:

- ca diuretic - 1 plic pe zi - la adulti - ca dezinfectant al aparatului urinar - 1 plic de doua ori pe zi la adulti - in infectii urinare -1 plic de 2 ori/zi la copii peste 12 ani si 1 plic de 3 ori pe zi la adulti - in prevenirea infectiilor urinare - 1 plic de 2 ori pe zi la adulti si 1 plic pe zi la copii peste 12 ani.

Acest produs se administreaza inainte de masa cu 200 ml de apa. Atentie, nu luati mai mult de 2 saptamani.
Nu se administreaza Uractiv Drink persoanelor ÎNSĂRCINATE sau celor care alapteaza. O sa-l incerc si eu sa vedem cat este de bun.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Buna! uractiv drink NU este indicat femeilor insarcinate!

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Nu.
Sau, in functie de sarcina (Cum decurge sarcina, in ce luna, etc.) numai sub supraveghere medicala 24/24 la recomandarea medicului.

Sanatate!

Întrebări similare