Bieinteles ca poti merge la medic, fiindca medici ginecologi exista peste tot in lume, inclusiv acolo unde esti tu.
Iar ce ai tu dupa descrierea facuta pare a fi o infectie cu sifilis, nu herpes si este foarte grava si mortala, daca nu este tratata fiindca infectia se imprastie in corp si incepe sa afecteze si alte organe, pielea samd.
Mergi urgent la ginecolog!
Am căutat simptome pentru sifilis și herpes ..de la herpes le am cam pe toate..in schimb pentru sifilis nu am simptomele aceleași și nici bubițele pe care le am nu seamă cu cele ale sifilisului …De ce credeți ca ar fi asta?
Aparitia durerilor la picior si ganglioni inflamati pe langa bubele care te manaca, ustura denota ca ai avea sifilis. Dupa cum spuneam, deja sunt afectate si alte organe...
Este problema ta pana la urma daca vrei sau nu sa mergi la medic, ca-i viata ta in joc.
Bubițele mi au trecut, e ok acum…doar durerile au rămas.dar mă dor doar încheieturile. Incheitura piciorului drept (adică la genunchi în zona aia) și încheietura ambelor mâini. De lângă palme ….e ciudat …O să merg mâine cel mai sigur la urgențe să aflu ce ar fi mai exact …Dar din ce am citit bubițele la sifilis nu sunt dureroase, pe mine m au durut destul de tare