| raluca1601 a întrebat:

Daca ma operez acum de apendicita, cam in cat timp sa o pot purta iarasi tocuri si sa dansez? Va rog sa nu vorbiti aiurea, sa imi dati nu stiu ce perioade, daca nu stiti. Si nu ma refer la o forma grea de apendicita, ci una usoara. Stie cineva, cam cat timp dureaza recuperarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| bogdan98tl a răspuns:

Eeee... doctorii zic ca 6 luni dar dupa 1 luna jumate doua poti incepe, asa am facut si eu dar cu alergatul, fotbalul etc. si dupa parerea mea la dans depui efort dar nu exagerat de mult. Si in legatura cu tocurile, oricat ma chinui sa gasesc in mintea mea ceva nu vad legatura, decat daca esti incepatoare si ai invatat acum 5-10 zile sa mergi pe tocuri, te vei simti ametita doar putin ( maxim o zi) dupa operatiewinking iti doresc succeswinking

| raluca1601 explică (pentru bogdan98tl):

laughing Nu is incepatoare, cam de 5 ani am inceput sa port tocuri. dar e mult mai obositor sa mergi pe ele, deca in niste opinci sau adidadi, mai ales daca esti operat. La unele operatii, chiar nu ai voie sa mergi pe tocuri o perioada buna de timp.

| bogdan98tl a răspuns (pentru raluca1601):

Asa este... dar...vezi tu, practic operatia de apendicita consta in taierea( scoaterea) unui mat care este inutil organismului. Posibil sa te jeneze o perioada operatia dar nimic mai mult. Operatia de apendicita seamana cu o zgarietura serios acum happy

| TurteX a răspuns:

Din cate stiu eu intre 6 luni si 2 ani

| sweeftw a răspuns:

Am fost si eu operat de apendicita si 6 luni nu am avut voie sa fac sport happy

| Senn a răspuns:

Buna, perioada de recuperare este undeva in jur de 1 luna jumatate- 2, dupa care poti sa dansezi si sa faci ce vrei tu happy (dar te avertizez, durerile post-operatorii sunt crunte, cel putin in prima saptamana dupa operatie).