anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
De ce simt mereu miros de fum? Oriunde, desi nu e fum in incaperea in care ma aflu. Chiar si la scoala si nu e nimic care sa cauzeze mirosul de fum.
Chiar azi vorbeam cu mama mea si am inceput sa simt mirosul de fum, am intrebat-o "mama, simti miros de fum?" Ea a zis ca nu, in camera nu era fum deloc.
Simt miros de fum de tigara, "inecator".
Cred ca de vreo 2 saptamani simt asta sau poate si mai mult, poate chiar de o luna.
Nu cred ca are de a face cu asta dar nu am fumat si nu fumez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| oglindasultanului a răspuns:

Poate fi criza de epilepsie, si e grav daca chiar dureaza atat de mult timp, am avut si eu momente dar au trecut repede, nu fumez si nu am luat nici un tratament.

| nukeyly a răspuns:

De ce simt mereu miros de fum?
O simpla reactie chimica in creier, care inca e de neinteles si asa va fi inca mult timp.
Poti sta flex o sa se recalibreze singura masinaria, sau du-te la 15000 de medici intergalactici pentru analize in sfere rotative la multi G, sonde extraterestre, rmn ekg PCR psd, pareri multe si tratamente pe pastile colorate.
Sa ai doar buzunare adanci si infinite daca se poate.