| Dianagabor a întrebat:

Buna,de ceva timp am scurgeri care miros urat, vin foarte des si chiar mult si ma doare sub burta pe partea stanga extrem de tare, nu pot sa urinez în acel timp cat mă doare, nu ma doare des, dar cand mă iau durerile greu mă lasă..ma înteapa pana în spate la mijloc, ce sa fac? Sunt plecata din țară si nu pot merge la medic, va rog un sfat, ceva, un tratament, nu stiu ce sa ma fac, sunt dureri nesuportabile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Va trebuii sa mergi la ginecolog in tara unde esti, ca sunt medici peste tot in lume.
Durerea poate fii de la o boala cu transmitere sexuala, sau de la o infectie acuta, odata ce ai deja scurgeri care miros urat.

Din pacate nu avem ce tratamente sa-ti recomandam, odata ce nimnei nu stie cu ce ai fost infectata, de aceea este vital sa ajungi la medic.
Sanatate maxima!