|

Buna. De ieri uneori simt ca ma dor toate si mi-e foarte frig, ma doare capul putin si am febra mare.

Dacă iau un nurofen nu mai am nimic, dar dupa iar imi creste temperatura mi-e frig etc.

Cum as putea sa reduc febra? Si ce as putea sa am ceva răceală? Insolatie sau?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Febra este un răspuns al corpului la o boală.
Astfel așa cum se manifestă pare o gripă.
Greșeala dtale este că te tratezi singur fără să apelezi la medic.
Astfel iei o pilulă, îți trece, nu o mai iei, te apucă iar. Acesta nu este un tratament. Medicamentul trebuie să îl iei 5 zile la rând, dar nu cum îți vine ție, ci așa cum îți indică medicul. Asta dacă vrei să te tratezi, să fii din nou sănătos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Insolatie doar daca ai stat mult in soara dar asta tu stii. Suna mai degrava a raceala, poti merge la farmacie sa iti dea ceva mai puternic sa la medic ca sa nu fie probleme mai tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Urgențele sunt urgențe. O simplă răceală nu reprezintă o urgență. Mergi la dispensar, de câțiva ani și medicii de familie fac gărzi. Ei decid dacă este cazul să mergi la urgență sau nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nurofenul NU trateaza. Doar ascund durerea ca sa poti ajunge la medic. Mergi la urgente, fiindca pana luni e inchis peste tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează