Este posibil să ai un început de astm. Și eu am aceast sentiment de a trage aer în piept și simt ca e de neajuns sau chiar să fie puțin mai cald afară și să simt ca mă sufocă aerul. Recomand să mergi la un pneumolog căci poate fi astm. Sănătate!
Am patit si eu asta multi ani la rand, am avut cativa ani cand m-a lasat si respiram ok. Dupa ce mi-a revenit problema asta acum ceva timp si parca era si mai rau decat in alti ani, acum o luna am fost la pneumologie si din fericire nu am avut nimic la plamani (mi-am facut si spirometria care este foarte simpla de facut), doctorita mi-a spus ca este posibil sa fie de la lipsa de vitamine sau de la alergii. Dupa ce am luat o luna fiole astenor care sunt la fiola, recomandate de ea sigur, m-a lasat problema asta si acum respir normal dar pe langa eu iau si claritine pentru ca am si probleme cu alergiile. Eu iti recomand sa mergi la un pneumolog ca sa fi sigura ca nu ai alte boli, e cel mai bine decat sa iei vitamine si pastile de capul tau. Daca nu rezolvi ai putea incerca si la un alergolog.
Eu am dat intre 250-300 de lei la pneumologie cu tot cu spirometrie la mine in oras, iar apoi am mai dat ceva zeci de lei si pe pastile. Preturile pot sa varieze in functie de medic si oras.
Îți putem spune ce bănuim noi că ar fi, însă un medic știe cel mai bine.
Mergi la medicul de familie. Consultația e gratuită.
Fiind primăvară, după sezonul rece când corpul a fost privat de vitamine și mai ales de expunerea la soare (vit D), e bine să iei niste suplimente: vitamina C, D, Ca
Suplimentele pe baza de aspartat de arginina (sunt mai multe in farmacii) combat oboseala
Și ar mai fi un aspect, pe care medicii nu îl iau în calcul: lipsa de vitamine poate fi determinată de paraziți. E o chestiune serioasă, care poate duce la foarte multe complicații. Așa că o deparazitare aduce numai beneficii.
Citește cartea lui Hulda Clark despre paraziți și vei înțelege.
Nu e nevoie sa iei otrăvuri, exista gemoderivate. Un medic specializat pe deparazitare cu gemoderivate te poate ajuta. Însă nu toți medicii știu cum.
Spui că ești anemica, cu atât mai mult aș merge pe ultima variantă.
Mențin să spun ca am mai fost și la pneumologie din fericire nu am nimic, și acum câteva zile am fost la neurologie și mi au spus ca ar putea fi atacuri de panică. Dar de ce am simptomele astea non stop adică nu se opresc deloc
Pentru ca cel mai probabil ai anxietate. Incearca sa ai macar 5 minute de meditatie pe zi si sa faci mai multe exercitii de respiratie