| Florinacristina a întrebat:

Bună dimineata, am o întrebare, eu am 17 ani jumate, mi-am început viata sexuală. De curând am avut un contact protejat dar s-a rupt prezervativul și am luat pastila. mentionez că nu s-a terminat în mine și am mai luat odată peste 2 luni încă una ca iar s-a rupt prezervativul și a 2 oara cand am luat-o m-am simțit foarte rău. Am fost la ginecolog și mi-a zis că mi-a iesit ceva pe uter. poate să fie fibron sau ceva? Am dureri de burta destul de urâte.Nu mai pot de frica. Nu vreau să îmi scoată uterul de la vârsta asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Buna!
Din moment ce sperma nu a ajuns in interiorul vaginului, pastila de a doua zi a fost luata in mod iresponsabil, iar faptul ca intr-un timp atat de scurt ai luat inca una mi se pare ca tu, ori nu stii ca aceasta metoda NU este una contraceptiva, ci doar de urgenta, ori nu iti pasa de faptul ca iti bagi in organism o bomba de hormoni sintetici care fac ravagii, mai ales in cazul in care, sperma neajungand in vagin, nu exista risc de sarcina si a fost luata absolut degeaba.

Daca ai fost la medic, cu siguranta acesta ti-a comunicat si tie ce observatii a facut in urma consultatiei si daca sunt necesare analize suplimentare sau tratament.Noi, doar citind intrebarea ta, nu avem cum sa stim despre ce este vorba. Poate fi o rana pe col, poate fi vorba de fibrom, poate fi un polip cervical, pot fi efectele levonorgestrelului pe care l-ai luat etc. etc. etc.Variante ar fi multe...
Dupa consultatie, medicul tau ce a spus mai exact? Ce banuieste sau crede ca ai?