|

Buna grup. A mai avut cineva trigliceridele mari, peste 500? Cum ati reusit sa reduceti nivelul trigliceridelor?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trigliceridele sunt grasimi rele, redu fastfood-ul, bauturile carbogazoase, prajelile, mananca mai sanatos, mai multe legume si fructe. De asemeni sunt medicamente naturiste care ajuta, intrebi la un magazin naturist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Marbea):

Nu mananc mancaruri tip fast food...am hipotiroidism, depresie si atacuri de panica, de jumat de an stau numai in pat si nu fac miscare... oricum iti multumesc de sfaturi

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Icecube24):

Imi pare rau, dar sper ca ai fost la medic! Si de ce stai numai in pat, ai si alte afectiuni?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Marbea):

Lunga poveste... Depresie, anxietate, atacuri de panica, agorafobie

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Icecube24):

Si de la ce au pornit? Ce eveniment neplacut ai avut? Oricum, esti tanar si asa cum stii totul porneste de la ganduri, incearca sa le pozitivezi si sa fii optimist. Oricum nici un din acestea nu te indreptateste sa stai in pat si sa nu te misti, viata este frumoasa indiferent de cate obstacole ne scoate in cale.
Bucura-te ca esti intreg si nu ai nici un handicap fizic, schimba-ti gandirea, schimba-ti atitudinea, iesi afara si socializeaza. Singuratatea duce la depresie.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează