| 12344fujbujh a întrebat:

Buna.
Ieri m-am imbatat rau (e prima data cand ma imbat)..si nu vedeam bine, tremuram, nu vorbeam ca lumea (vorbeam stalcit si incercam sa zic un cuvant de 50 de ori) si aveam ochii dati peste cap. Cand pleca prietenul meu si ma lasa un minut singura imi zicea ca-mi puneam singura si beam incontinuu. Pe picioare nu puteam sta deloc, cadeam mereu, aveam privirea incetosata sau tripla si cand am vomitat vazusem sange dar de fapt era alcoolul. Il intrebam pe prietenul meu de 10-15 ori in 5 minute cat e ceasul, iar pentru mine trecea o eternitate.Mi-e teama, acum is mai treaza, is mai bine.Ce credeti ca s-a intamplat cu mine? Au trecut vreo 25 de ore de cand m-am imbatat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce putea sa se intample? Ai experimentat simptome specifice celor care beau pana cad pe jos. Data viitoare consuma alcool cu masura, mai ales ca nu ai antrenament.

De citit https://www.medlife.ro/......omele.html

| 12344fujbujh explică (pentru dullcat):

Este posibil sa fii facut vreun atac cerebral? ca am avut fix aceleasi simptome si mi e frica putin...ca asa a murit bunicamiu.

| dullcat a răspuns (pentru 12344fujbujh):

Eu nu am auzit de atac cerebral la 15 ani.Afli daca este predispusa la asa ceva mergand la un control macar o data la cativa ani.Sa presupui aiurea de pe internet nu ajuta, mai ales ca multe articole iti spun ca risti sa mori una doua sau sa faci cancer. Bunicul tau avea totusi o varsta, presupun? Poate chiar un istoric care prevedea atacul suferit?

| johnnny123 a răspuns:

Cum adică "ce credeți că s-a întâmplat cu mine"? Tocmai ai spus ce s-a întâmplat cu tine: te-ai îmbătat criță.

Iar la 14 ani, nu este chiar cea mai bună idee pentru neuronii tăi.

| 12344fujbujh explică (pentru johnnny123):

Am 15????

| johnnny123 a răspuns (pentru 12344fujbujh):

Mare diferență, întradevăr... Bine că ai specificat.

| ReddY25 a răspuns:

Asta e învățăre de minte, să nu mai faci altădată mai ales fiind fată nu cred că ți-ar sta prea bine

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Totuși ai grija unde și cine lângă cine ești atunci când bei( evita sa faci asta în locurile unde te duci la distractii).
Ce să se întâmple cu tine?
Ești începătoare la beție, fix asta pățesc și aia de își cheltuie toți banii pe bautura și ajung în șanțuri sau pe drum căzuți cu câini care ii ling le față.
Totuși nu face asta des, cu cât ajungi în halul de a consuma atât alcool cu atât îți poți afecta sănătatea.

| darctron a răspuns:

Cred că cineva a avut ieri o distracție pe cinste... :'D