Buna.Ce putea sa se intample? Ai experimentat simptome specifice celor care beau pana cad pe jos. Data viitoare consuma alcool cu masura, mai ales ca nu ai antrenament.
De citit https://www.medlife.ro/......omele.html
Este posibil sa fii facut vreun atac cerebral? ca am avut fix aceleasi simptome si mi e frica putin...ca asa a murit bunicamiu.
Eu nu am auzit de atac cerebral la 15 ani.Afli daca este predispusa la asa ceva mergand la un control macar o data la cativa ani.Sa presupui aiurea de pe internet nu ajuta, mai ales ca multe articole iti spun ca risti sa mori una doua sau sa faci cancer. Bunicul tau avea totusi o varsta, presupun? Poate chiar un istoric care prevedea atacul suferit?
Cum adică "ce credeți că s-a întâmplat cu mine"? Tocmai ai spus ce s-a întâmplat cu tine: te-ai îmbătat criță.
Iar la 14 ani, nu este chiar cea mai bună idee pentru neuronii tăi.
Am 15????
Mare diferență, întradevăr... Bine că ai specificat.
Asta e învățăre de minte, să nu mai faci altădată mai ales fiind fată nu cred că ți-ar sta prea bine
Totuși ai grija unde și cine lângă cine ești atunci când bei( evita sa faci asta în locurile unde te duci la distractii).
Ce să se întâmple cu tine?
Ești începătoare la beție, fix asta pățesc și aia de își cheltuie toți banii pe bautura și ajung în șanțuri sau pe drum căzuți cu câini care ii ling le față.
Totuși nu face asta des, cu cât ajungi în halul de a consuma atât alcool cu atât îți poți afecta sănătatea.