Mama mi-a zis ca s-ar putea sa nu mai slabesc si eu nu vreau acest lucru.nu sunt grasa, dar ma simteam mult mai bine la cele 54 kg de dinainte. Oare procedez gresit? Multumesc frumos!
Mama mi-a zis ca s-ar putea sa nu mai slabesc si eu nu vreau acest lucru.nu sunt grasa, dar ma simteam mult mai bine la cele 54 kg de dinainte. Oare procedez gresit? Multumesc frumos!					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Consuma carne de pui(curcan)fara piele, fiarta sau gratar, peste la fel fiert sau gratar, pastari fierte cu usturoi, conopida, broccoli, vinete ( fara maioneza), multe salate, lactate degresate, cereale integrale, multe fructe, paine putina, ceai verde antiadipos sau ceai antiadipos cu ginseng... 2 l de apa zilnic, multa miscare, sigur vei reusi, eu am dat jos 8 kg.
Cati ani ai? E posibil ca organismul tau sa se schimbe si sa ai, pur si simplu, cu cateva kilograme in plus. Alt motiv pentru care in 3 saptamani de sport intens si mancat dietetic sa nu fi dat jos 2 kg...
Puisor in primul rand exercitiile pilates sunt... deci poti renunta la ele.In al II-lea rand painea alba poate fi ea si putina nu are ce cauta intr-o dieta care are ca obiectiv slabirea, iaurtul e ok dar acum depinde ce iaurt bei (cel degresat e cel mai bun chiar daca gustul e...). Cu alergatul e bine, dar seara dupa ora 19 nu mai manca nimic, iar daca te cauta foame incearca sa scapi de ea cu apa.
Nu e bine sa nu mananci, ci mai bine alergi incontinuu... daca alergi doar 3 zile nu o sa vezi niciun rezultat...mai incearca

anonim_4396 întreabă: