| onitza1234 a întrebat:

Mi-am pus un aparat dentar fix. Si nu pot sa mananc imi este foame nu pot manca.Ma dor dintii din fata. Va rog ajutati-maaa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Așa este normal. Așteaptă până se obișnuiesc dinții cu aparatul. Abia atunci poți mânca fără probleme. Bineînțeles, și tu trebuie să te obișnuiești cu el. Lasă, n-are nimic, măcar îți face bine.
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iei o pastila 2 3 cateva zile pana mai trece durerea... nu prea ai solutii

| ChiyoTheo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu poti sa iei pastile, e vorba de aparat. El strange dintii si ii aranjaza dupa o forma, trebuie sa suporti cateva zile ca nu patesti nimic. Eu am luat o zi pastile si nu ma ajuta cu nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChiyoTheo):

Pastile sa nu mai doara asa rau cateva zile, poate nu suporta durerea de dinti...

| ChiyoTheo a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrea sa aiba dintii drepti, suporta. Dar si o pastila ajuta din cand in cand happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca cu paiul, sau ce molcutz sa nu te doara.
Pofta bunabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi că dacă spun eu "Hocus Pocus" dispare durerea? Mergi la dentist. El este singurul care are voie să se afirme în legatură cu problema ta.
Poţi de asemenea să iei un calmant.

| Danutul22 a răspuns:

Nu ai ce face, am purtat si eu ^^ trebuie sa se fixeze.o sa te doara 1 saptamana dupa care o sa poti manca orice doresti ^^ infara de mere

| ChiyoTheo a răspuns:

Nu trebuie sa te fortezi la inceput, mananca ceva moale ( cum ar fi piure, orez, pilaf, lapte, ciorba, supa etc.), o sa vezi, in cateva zile te vei obisnui. E dupa cinci zile am putut manca orice am vrut, dar mi-a zis doctorul sa am grija cum musc di fructele tari, pentru protectia aparatului, caci se poate deplasa.

| zRainbowx3 a răspuns:

Heya! Si eu am aparat dentar xD. Si... la mine primele zile au fost un chin, am luat paracetamol sau altfel de calmant. Peste 1-2 saptamani o sa iti revii, eu peste 3-4 luni imi dau aparatul dentar jos xD ^_^. Bafta

| ChiyoTheo a răspuns (pentru zRainbowx3):

Eu mi l.am dat luna trecuta, si iti va fi greu sa te obisnuiesti cand il dai jos, dar la mine diferenta se vede. Acum sunt foarte drepti si uniformiwinking

| zRainbowx3 a răspuns (pentru ChiyoTheo):

Multumesc ^_^. Da. stiu ca te cam dor dinti, stiu ca de fiecare data cand imi schimba saremele alea o data pe luna ma durea vre`o 4-5 zile si nu prea mancam decat mancare moale, gen piure, etc. Deabea astept sa renunt la aparatul asta blestemat x_X...

| ChiyoTheo a răspuns (pentru zRainbowx3):

Dar se simte ca un gol cand ti.l dai jos

| zRainbowx3 a răspuns (pentru ChiyoTheo):

Mdea, stiu si mie mi-a cazut partea de sus de nenumarate ori si mereu ma jena ca eram obisnuita cu suportul ala in cerul gurii, e naspa rau de tot T~T...

| onitza1234 explică:

Ma doare foarte tare dintii! Ajutor va rogg!

| MegaParty a răspuns:

Fii atenta manaca mancare mai lichida gen ciorba sau lapte cu paine sau chiar sana pana iti trece. FUNDA?