| lorenmorgan a întrebat:

Buna oare am comtie cerebrala? asera mergeam foarte repede pe scari si priveam in jos si din neatentie m-am lovit in partea dreapta a capului,m-am lovit foarte tare,acum putin infund ochii in cap si ma doare foarte tare partea in care m-am lovit, simt parca se zbate ceva acolo si parca imi amorteste ceva inauntru pe un timp oarecare imi da drumul si din nou simt o greutate si amorteala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Du-te la medic! Se poate sa se fi format un hematom si el face presiune in acel loc si trebuie ajutat cu medicamente eliberarea acelei presiuni. Daca te doare (durere pulsatorie) inseamna ca este ceva serios. Mergi sa-ti faca o radiografie si apoi vei vedea cum stau lucrurile. Numai bine!

| vLooM a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la medic, iti da niste pastile si gata te faci bine happy
Si eu m-am lovit la cap de multe ori, mi-am facut masaj cat de cat si mi-a trecut in 2-3 zile dar cel mai bine e sa te duci la medic sa vada care este treaba.