| Mihai123211 a întrebat:

Buna seara, am fost la dentist sa tratez cateva carii si pe langa ele mai am 4 masele lipsa, sunt decis sa pun implanturi pana la urma dar dentista ma tot intreba cand imi pun implanturile, imi daduse si foaia pentru radiografie, fara sa ma intrebe daca am bani sau nu, chiar asa de urgent e? Sau care e scopul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul e sa scoata bani de pe urma ta. Am mai vazut asta la dentisti, 4 implaturi costa ceva si dentistul abia asteapta.
Tu trebuie sa ceri detalii despre costuri, materiale folosite in primul rand si un plan de tratament si tot tu decizi cati sa pui pentru inceput ca sa nu iti planga buzunarul din start.

| christall a răspuns:

In primul rand intreaba cat costa lucrarea pe care urmeaza sa o faci si apoi te hotarasti.

| Răzvi42 a răspuns:

Invata sa te exprimi mai bine.nu inteleg nimic din ce zici de foaie si de radiografie si de bani.