anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna seara, am o problema sa-i zic asa, efectiv nu pot sa stau intr-un picior fara sa imi tremure gamba, nu pot sa imi tin echilibrul asa bine pe un singur picior( stau peste 20 secunde dar tot asa am un mic tremurat) daca stau pe varfuri imi tremura picioarele, eu intr o saptamana si ceva am medicalul la politie si am o teama la neurologie ca s-ar putea sa ma pice, la maini nu am probleme, nu imi tremura degetele, dar la picioare ma omoara faptul ca nu pot sa imi tin echilibrul pe calcai sau sa stau pe degete, stiti cumva care ar fi problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nimeni nu te va pune la examen sa stai intr-un picior.
Insa, daca doresti, poti exersa (mult! ), ridicandu-ti (la inceput) doar cca 1cm un picior de la sol.

| Caro34 a răspuns:

Bună! La ce rost să te chinuiești, dacă nimănui nu-i trebuie acest lucru? Fii serios! Tu nu ești de la circ sau balerin; du-te sigur pe tine, fii cel mai bun polițist și ai grijă de noi cu: iubire, inteligență și dăruire! Numai bine!

| ZombiesWounds a răspuns:

Tu crezi că noi putem să stăm pe vârfuri? Nu suntem balerine. laughing

| AmandinaDragan a răspuns:

Cauta o sala si vezi ca acolo gasesti un aparat numit bosu. In fapt o jumatate de minge. Ala se foloseste pentru echilibru.
Te primesc oricum la politie ca nu mai vrea nimeni sa se faca politist.

| IonelaIasmina a răspuns:

Este greu sa stai asa, de asta te doare și nu poți sta! big grin

| alisa201921 a răspuns:

Eu nu am avut nevoie sa stau așa pentru medicului la poliție ) și nici nu pot sta așa. Stai liniștit/ă