| RockStar a întrebat:

Buna Seara.
As dori sa stiu si eu de ce de cateva zile ma apucat o durere de cap si ++ mie rau. ( nu va ganditi la prosti deoarece sunt virgina ). crede`ti ca este de la anemie sau de la rinichii straight face? ( Am probleme cu rinichii si ++ am si anemie ). Daca ma duc iar la doctor, mi-e frica si nu doresc sa mai fiu iar internata in spital deoarece nu suport mirosul acela si lesin din nou si nu cred ca e bine pentru mine thinking Habar nu am sincer. sa mai intamplat asa dar mi-a trecut pe moment dar acum parca nu stiu ce e cu mine.
Toata lumea spune ce e cu mine, ma vad posomorata, parca s-ar intampla ceva cu mine, totusi eu sunt fericita dar nu stiu sincer ce ma apasa thinking
Uneori ma inteapa si inima dar posibil de la oboseala, cred nu stiu sincer thinking
Ma trezesc la ora 5 dimineata, iar la ora 7 ma duc la scoala si vin la ora 14 si imi invat. si seara stau unpic la internet ( stau maxim 2 ore ), este ciudat ca stau atat de putin pe internet, ca inainte stateam ore in sir straight face. infine nu cred ca asta conteaza. si pe la 22 ma culc thinking credeti ca de la oboseala?
Posibil trebuie sa ma duc din nou la doctor sa imi faca analize, dar sper sa nu ma interneze straight face.
Scuze daca am greseli si va rog fara jigniri ca sincer nu am chef straight face. multumesc de ajutor :*straight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DrMaybe a răspuns:

Buna numele meu e Vlad C. si sunt stagiar. Specialitatea mea va fi ORL, dar. fii atenta ce-ti spun acum. Bei 2l minim pe zi ceai cozi de cirese sau matase de porumb, tii regim in functie de analizele de laborator. te duci la doctor imediat, daca faci febra o dai in insuficienta renala sau mai rau. ok? te sperii fiinda nu-i de joaca. tinete departe de frig si intodeauna sa-ti protejezi spatele si fundul de rece. Ai ameteli pentru ca nu esti hidratata cum trebuie si probabil si fumezi, daca da oprestete acum. Ai fost diag. cu microlitiaza renala asta e "nisip la rinichi". esti fata esti mai norocoasa decat genul masculin la care tratamentele actioneaza mai in timp. Spune-i doctorului sa-ti rescrie reteta de atunci. o sa iei rovatinex zilnic timp de 3 luni. apoi repeti analizele. Te rog copila ai grija de tine. Si in legatura cu inima. stai linistita e de la tensiune nu e nimic in neregula cu ea.boala te oboseste rau sa stii. Txt msg me daca vrei mai multe informatii.

35 răspunsuri:
| RockStar explică (pentru Legiuitoarea):

Eu nu insist cu nimicbatting eyelashes. aa si sa nu uit sa te intrebbatting eyelashes. tu stai inca pe bani lui mami si alui tatiibatting eyelashes? smug

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru RockStar):

Bună.
Uite cum stă treaba: eu mamă nu mai am de doi ani, tata are un cancer de prostată cu metastaze osoase (dacă știi ce e aia), iar eu sunt salariată. Sunt mai grea decât tine și fizic și intelectual, da?
Ți-am spus să te oprești în prostia ta și nu mai trimite în privat ce vrei tu și aici postezi la mișto, da?
Acum nu te mai grăbești la serviciu?
Unde oi lucra tu, nu știu!
Ajunge!
Pa, pa.

| RockStar explică (pentru Legiuitoarea):

Nu stiu unde am scris ca ma grabesc. " Hai lasa`ma ca acum nu am timp ca trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la lucru "
Si in primul rand nu fac misto ca nu am de ce thinking
Si in primul rand nu ti-am cerut parerea thinking lucru la babysitter sa fi multumita :*!
Eu nu ti-am spus sa comentezi thinking sau sa spui ceva happy.
winking.

| DrMaybe a răspuns (pentru RockStar):

Stai linistita si ai incredere in tine. chiar nu trebuie sa te adresezi celorlalti sa primesti astfel de raspunsuri. txt msg me. o sa te ajut eu.

| RockStar explică (pentru DrMaybe):

Multumesc :* big hug