| NistorDenisaOana a întrebat:

Bună seara,
Mă confrunt cu o problemă și nu știu care ar fi cauza.
În luna septembrie 2024 am facut un set de analize din care mi-a ieșit că am Ureaplasma Parvum. Am luat tratament cu Dioxiciclina la recomandare medicului ginecolog, iar acum am scăpat de bacterie.
Din luna octombrie 2024, după 10 zile de la finalizarea ciclului menstrual, am o scurgere roșie, sânge, pe care nu am mai întâlnit-o până acum și care ținea maxim 2 zile.
În februarie anul acesta m-am dus la medicul ginecolog pentru a mă testa de HPV și a ieșit pozitiv cu 3 tulpini, iar în prezent iau Papilocare și va urma să mă vaccinez.
Doar că luna aceasta s-a întâmplat să nu-mi mai vină acea scurgere despre care vorbeam mai sus, ci după 15 zile de la finalizarea ciclului menstrual, mi-a venit din nou menstruația.
Eu știu că am ciclu neregulat (vine la 20-21 de zile), dar acum chiar încep să mă îngrijorez.
Aș vrea să știu și o altă părere legată de tot ceea ce am scris de la o persoana cu cunoștințe pe această parte.

Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Domnișoară sau doamnă, în primul rând sănătate!
Nu sunt din domeniul medical, dar sunteți vinovată pentru tot ceea ce pățiți acum. Nu v-ați îngrijit, că femeie, corespunzător. Nu ați fost la medic de la primele simptome și v-ați tratat după ureche. Igiena intimă a lăsat de dorit, contacte sexuale neglijente.
De fapt, v-a slăbit sistemul imunitar și ceea ce considerați "ciclu neregulat", e de fapt o problemă medicală, un rezultat al efectelor adverse al problemelor medicale, tratamentelor luate.
Recomandarea mea, ar fi o internare la interne unde să vi se facă analize medicale complete și tratamentul potrivit.
De fapt, problema nu e doar intimă, e generală!
Sunt trecut prin spitale, doctori, am văzut mulți bolnavi, de aceea v-am scris toate acestea!
Sănătate!