anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, mă doare măseaua foarte mult și nu știu ce să fac, am o gaură în gingie și majoritatea părților din măsea sunt lipsă (de foarte mult timp) și nu știu ce să fac să nu mă mai doară, nu pot merge la dentist pentru că sunt minor și sunt în vacanță cu părinții în Italia și nici nu știu limba, părinților mei nu prea le pasă de mine și nu vor să mă ajute, ce pot face să opresc durerea? Mă doare de ieri și nu mai rezist

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti merge la detinst/ stomatolog, chiar si in Italia, ca nu-i nevoie sa vorbesti doar sa-i arati dentisului dintele si el vede ce are de facut acolo.
Poti sa plangi de durere si atunci parintii te vor duce de urgenta l medic.

| relian a răspuns:

Ce sa faci, sa te duca taicatu sau maicata la dentist, alta solutie nu ai, durere aia nu va trece, iar sa iei asa pilule intruna, nu prea este bine.
Mergi in Italia scoti dintele ala ce spui, daca nu mai merge reparat si cam aia e tot.
Daca esti minor e mai bun, poate nu te pun aia sa platesti laughing asa ca du-te la dentist, no sa te lase ala asa, chiar de nu ai bani.

| johnnny123 a răspuns:

Din moment ce ai o urgență stomatologică, trebuie să mergi la dentist, chiar dacă ești în Italia.

Nu înțeleg, părinții tăi au bani de vacanță în Italia, dar nu-și permit să te ducă la un dentist când tu ai dantura praf și mori de durere?