| alexutsuuu a întrebat:

Sunt cam alba, ca pigment ma refer.Nu stiti niste tratamente naturiste pentru.bronzat? In afara d autobronzante, solar etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| radu a răspuns:

Solaru e un mod artificial. oricum de ce nu te duci cand e mai cald afara sa stai vreo 2-3 ore la soare sa vezi cum te faci. daca ai casa mergi in gradina daca nu... undeva pe langa o apa ceva.

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

In afara de statul la soare si ungerea pielii cu tot felul de creme speciale, mai ajuta daca iei supliment de Beta-Caroten (se gaseste la farmacii (eu il iau acum ca sa "incarc" organismul meu cu vitamine necesare pentru un bronz mai puternic, mai frumos)). thumbs up Succes!winking

| shadovv a răspuns:

Nu iti recomand tratamente petru bronzat! Cam tot ce are legatura cu bronzatul e de natura cancerigena (adica faci cancer! ).

| ikram a răspuns:

Soarele : este singurul mod natural. Dar nu excesiv, si in orele de varf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pielea ta nu are suficient pigment, asta e. n-ai ce sa faci. Daca stai la soare totusi, ai mare grija sa nu te arzi.

| candydream a răspuns:

Si eu am problema asta dar eu stau la soare doar ca ma dau cu crema cu factor de protectie foarte ridicat.Solar nu incerca e foarte nociv.Incearca o crema autobronzanta.

| DrPedobear a răspuns:

Mod de bronzat mai naturist decat statul la soare n-am auzit. Ideea e sa eviti intervalul 12-16 pentru a nu fi expusa arsurilor si altor boli de piele.

"Razele infraroşii încălzesc direct corpul, fără a mări temperatura mediului înconjurător. Astfel, putem respira normal, fără disconfortul cauzat de aburi sau de umiditatea exagerată. De asemenea, printr-o transpiraţie provocată de razele infraroşii, organismul elimină mult mai multe substanţe toxice (în spectrul radiaţiilor, razele infraroşii se află la polul opus faţă de lumina ultravioletă care cauzează arsurile solare, fiind astfel non-agresive pentru organism)."

Întrebări similare