| ShakeStar2000 a întrebat:

Am și eu o problemă. Pe pielea capului îmi apar tot timpul "coji". Am mers la doctor... Unul mi-a zis că e de la animale, alta spune că e de la stres. Eu acum folosesc Diprosalic Soluție Cutanată. Mă dau cu ea pe cap, dar nu e de ajuns. Dacă mi-ați putea spune și denumirea cojilor pe pielea capului? Îmi puteți spune de ce îmi apar acestea? Țin să spun că le am de vreo 2-3 ani pe cap.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, este vorba de o dermatită seboreică!
Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......de-foarte/

Toate cele bune!

| dannyel86 a răspuns:

Poate fi vorba de o forma de dermatita.
Dermatica seboreica, de exemplu, se tine sub control. Din cate citesc pe forumuri, nu se poate trata complet, desi unii se jura ca au scapat de problema cu anumite remedii naturiste. Dermatologul nu va face decat sa-ti recomande creme si solutii de la producatori cu care acesta colaboreaza. Unele sunt foarte scumpe, la fel de ineficiente ca si cele mai ieftine. Cel mai bine ar fi sa urmaresti postarile online ale celor care se confrunta cu aceeasi problema si care poate au gasit remedii mai eficace de a tine sub control aceasta afectiune.

| DevilNight01 a răspuns:

Am avut si ieu aceeasi chestie ca tine si tot m-am dat cu diprosalic si mi-a trecut boala se numeste psoriasis bine ca mi-a zis o persoana de diprosalic ca eu tot credeam ce e matreata si ma tot speriam ca in fie care zi tot apare si acu mi-a trecut bun continua sa utilisezi diprosalic eu am utilisat unguentul si e de la stres alcool si calduri

| ShakeStar2000 explică:

DevilNight, cam cat a durat?