| Safire17 a întrebat:

Am o problema. Azi, in drum spre scoala, o fata mi-a pus piedica si am cazut cu nasul direct pe ciment. M-a durut pe moment, dar dupa aceea nu am avut nimic, numai daca apasam ma mai durea. Nicio treaba, am stat la ore fara nicio problema. Cand am mers acasa, mama a vazut ca am mici zgrieturi pe nas si una mai mare (pe locul unde am cazut). Mama nu stie ca eu de fapt am cazut, adica am invantat o minciuna si i-am spus ca sigur imi trece. Acum sunt singura acasa, mama a plecat la posta, si cand m-am scobit putin in nas am luat ceva muci si erau cu sange. M-am speriat foarte tare, dar am suflat nasul si nu era nicio urma de sange, parca nici nu m-am lovit vreodata. Oare sa fi curs puti sange cand am cazut si mucii aceia sa fi ramas in sange? Sau ce poate fi altceva? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Alex_9605 a răspuns:

Pe moment nu e nimic grav. Dar atentie mare ca nu-i de joaca cu loviturile la nas. Sa nu te miri daca dupa o perioada de timp vei avea nasul stramb. Deviatiile de sept sunt cauzate in mare parte de lovituri la nas din copilarie...

| PsyhoLynxLynx a răspuns:

Nu te mai speria, nu ai nimic.
Doar tiai spart nasul si sa "contopit" cu mucii si ti se va vindeca.
Iti va trece dar ai grija sa nu mai lovesti nasul, sau sal indoi, sau sa scormonesti in el. tongue
Sper ca ti-am fost de ajutor.