| Sav_Alexandru_1990 a întrebat:

Bună TPU... Am o problema
De vreo saptamna și ceva nu mai pot sa dorm noaptea... gen m-am dus sa mă culc la 11 azi și acum este 1:50 dimineața și încă nu îmi este somn
( da probabil nu ar trebui sa mai stau sa caut pe net un răspuns și sa încerc sa dorm... nu merge )
Ce sa fac?

Dau funda pentru cel mai bun răspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Cred ca ai insomnie. Incearca sa eviti statul foarte mult pe calculator cat si privitul la televizor deoarece atat calculatorul cat si televizorul induc uneori o stare de agitatie care mai apoi iti poate provoaca insomnie. Seara, inainte de culcare cu aproximativ 30-40 de minute, incearca sa bei o cana calduta de ceai de valeriana( acest ceai il gasesti in farmacie sau daca nu la plafar). Ceaiul de valeriana te va ajuta sa adormi mult mai repede. Daca nu preferi ceaiul atunci exista medicamente care iti induc somnul insa si acelea intr-o oarecare masura contin valeriana; totusi iti recomand ceaiul deoarece este mult mai natural si pana la urma are acelasi efect ca si medicamentele.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia sedatif pc

| eluveitie13 a răspuns:

Si eu mai pățesc asa, nu stiu exact cauza dar ar fi bine ca ziua sa-ti fie cat mai încărcată, sa ai activitati care sa te "obosească". Poate fi si de la stres chestia asta. Dar daca persista iti sugerez sa consulti pe cineva specializat in domeniu.