anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:*
Am o problema urgeenta. Mi-am cumparat vopsea pentru sprancene Delia ( henna) si dupa ce mi le-am facut a 2a zi mi s-au inflamat si inrosit ..si ma si mananca.iar daca ma scarpin se umfla mai tare ..am problema asta de o luna si abia azi mi-am dat seama ca e de la aceea vopsea.
Aveti idee cum sa fac sa treaca? Sau vi sa mai intamplat si voua?
Eu m-am gandit ca poate am o alergie la aceeasta solutie, sau poate e expirata. Ajutati-ma va rog ..Pana acum m-am dat doar cu betadina care pot sa zic ca e foarte buna.( fara glume proaste va rog )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

A nu mai folosesti vopseaua...se pare ca esti alergica la henna

| BiuL a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un dermatolog. Daca chiaaaar nu vrei, du-te la farmacie si ia-ti un antihistamic, adica antialergic ca precis aia ai. De exemplu aerius, claritine etc si evident nu mai folosi henna.

| zuzu04 a răspuns:

Cica henan trebuie testata mai intai pe portiuni mici si ascunse de piele. Pielea din zona ochilor e mai sensibila si probabil si de aceea. Cel mai bine mergi la medicul de familie sa-ti dea un unguent pentru asta. Toate cele bune. Pup! :*