anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o nelamurire, de 2 luni ma dor sanii destul de tare (am 20 de ani) au crescut putin in astea 2 luni, pe langa durerea de sani am greturi care le simt din gura stomacului si dureri abdominale usoare, m-am gandit ca ar putea fi vorba de o sarcina am vrut sa fac un test de sarcina dar intre timp mi-a venit menstruatia, precizez ca menstruatia ii regulata dar totusi si in timpul menstruatiei si dupa am aceleas simptome. Este posibil sa fie menstruatie(de 4-5 zile) peste sarcina? sau pot fi alte cauze? vreau parerea voastra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| liliacALB a răspuns:

Intrebare: In aceste 2 luni de cand ai aceste simptome, abia acum ti-a venit menstruatia? Poti sa faci testul de sarcina, este foarte la indemana. Daca iese negativ si simptomele persista, mergi la medic, sau daca nu vrei sa mergi, elimina toate cauzele posibile pentru acele simptome: ia mese regulate, reduse cantitativ, sanatoase (fructe, legume, fara carne multa, bine mestecat, bea ceaiuri cu lamaie 3-4 pe zi, fa plimbari zilnice, nu fa abuz de nimic!).

anonim_4396
| Anonim explică (pentru liliacALB):

Menstruatia im vine regulat in fiecare luna, la inceputu luni.Curiozitatea mea este daca se poate sa fie sarcina si intre timp sa am si menstruatie normala(prin normala ma refer in fiecare luna care tine 4-5 zile)

| liliacALB a răspuns:

Nu, nu se poate sa ai si menstruatie si sa fii si gravida. Daca iti vine regulat si ti-a venit si acum inseamna ca NU esti insarcinata. Sfaturile pe care ti le-am dar raman valabile. Numai daca persista simptomele, mergi la medic.