Coloratia e normala, probabil a mancat ceva ce a continut foarte mult Fier. Daca ia vitamine, cu atat mai mult. Nu e ceva ingrijorator, dar niste analize sau un control nu strica. Sa stea linistit.
Carbocitul este carbune negru si este perfect normal ca scaunul sa iasa negru, dupa ce il inghiti.
Apoi, daca ia pastile cu Fier si acelea fac scaunul negru.
Deci, nimic de ingrijorat la acest moment!
Ţi-ai înghiţit singur prostia. Ştiu că ai răspuns la mişto dar nu era întrebarea potrivită pentru asta. Adică Lakshmi aşteptă răspunsuri care să o ajute nu prostii la plictiseală.
"Adică Lakshmi aşteptă răspunsuri care să o ajute nu prostii la plictiseală." - nu sunt prostii si nu sunt din plictisela, de asemenea, din cate observ nici tu nu ai fost in stare sa ii raspunzi cu ceva care sa "o ajute"
Nu am răspuns pentru că nu ştiu dar nu am răspuns că n-aveam ce face.
Daca nu stii sa raspunzi la o intrebare poti cauta alta
te-ai luat de alte persoane din cauza ca nu aveai ce face cand cel/ceea ce a publicat intrebarea se poate "lua" de ce raspunsuri ii convin sau nu, nu altii
M-am luat de tine pentru că ai postat un răspuns inadecvat acestei întrebări. Nu contează dacă ea ţi-a dat reply sau nu, poate nu a avut chef sau timp de tine. Şi gata poţi să mai zici ce vrei că eu nu-ţi mai răspund. Mi s-a luat de conversaţia asta.