anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sotul meu a spus ca a avut scaun negru. El ia un complex de Vitamine si ceva pentru Imunitate. Cateva zile in urma a luat Carbocit. Dar astazi a spus ca a avut scaun negru. A mai avut scaune de la administrarea de Carbocit, dar nu erau negre. Ce poate sa fie oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sopranaCadaverica a răspuns:

Coloratia e normala, probabil a mancat ceva ce a continut foarte mult Fier. Daca ia vitamine, cu atat mai mult. Nu e ceva ingrijorator, dar niste analize sau un control nu strica. Sa stea linistit.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Alimentatia nesanatoasa

| Violleta2022 a răspuns:

Carbocitul este carbune negru si este perfect normal ca scaunul sa iasa negru, dupa ce il inghiti.
Apoi, daca ia pastile cu Fier si acelea fac scaunul negru.
Deci, nimic de ingrijorat la acest moment!

| teo530 a răspuns:

De ce împarţi prostie? Păstreaz-o pentru tine.

| teo530 a răspuns:

Ţi-ai înghiţit singur prostia. Ştiu că ai răspuns la mişto dar nu era întrebarea potrivită pentru asta. Adică Lakshmi aşteptă răspunsuri care să o ajute nu prostii la plictiseală.

| anonim_4396 explică (pentru teo530):

"Adică Lakshmi aşteptă răspunsuri care să o ajute nu prostii la plictiseală." - nu sunt prostii si nu sunt din plictisela, de asemenea, din cate observ nici tu nu ai fost in stare sa ii raspunzi cu ceva care sa "o ajute"

| teo530 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am răspuns pentru că nu ştiu dar nu am răspuns că n-aveam ce face.

| anonim_4396 explică (pentru teo530):

Daca nu stii sa raspunzi la o intrebare poti cauta alta
te-ai luat de alte persoane din cauza ca nu aveai ce face cand cel/ceea ce a publicat intrebarea se poate "lua" de ce raspunsuri ii convin sau nu, nu altii

| teo530 a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am luat de tine pentru că ai postat un răspuns inadecvat acestei întrebări. Nu contează dacă ea ţi-a dat reply sau nu, poate nu a avut chef sau timp de tine. Şi gata poţi să mai zici ce vrei că eu nu-ţi mai răspund. Mi s-a luat de conversaţia asta.