| rallu1222 a întrebat:

Bună TPU!
De 4 zile îmi este greata, dar numai dimineața și seara, dar în fiecare dimineață și în fiecare seara, în restul zilei nu am probleme, dar ma simt extrem de rău, dar nu vomit
Scaun am odată la 4-5 zile

Ce sa fac?
Ce pot avea?

P.S.: Am 13 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, ai constipatie si daca ai mancat ceva gras ori greu ori nu prea proaspat, toxinele stau in corp neeliminate, 4-5 zile si de aceea iti este rau.
Ia ceva impotriva constipatiei!
Invata sa bei pe stomacul gol 1 pahar cu chefir (kefir) si in cateva zile ti se va regla constipatia si vei scapa definitiv de ea, daca bei dimineata pe stomacul gol, asa cum am spus, 150-200 ml de chefir.

| Victoria18 a răspuns:

Probleme cu fierea.

| eMeR a răspuns:

Ce pot sa faci e sa mergi la medic. Doar un profesionist te poate ajuta. Si daca ai scaun odata la 4-5 zile nu e bine, mananci echilibrat? Carne, fructe, legume? Bei apa destula? Si la 13 ani minim 1.5 l de apa ar trebui sa consumi pe zi, nu suc, nu ceai, ci apa. Dar daca poti sa bei mai mult 2-2.5 l apa e si mai bine. Insanatosire rapida.