| Giulia97Anna a întrebat:

De ceva timp cand respir ma doare.Adica simt o durere in jurul inimii.Si pe deasupra respir mai greu.Le-am zis alor mei. Maica-mea a zis ca nu am nimic.Si ca oricum nu au bani de tratament ca si ea are probleme de sanatate.Acum daca ma duc la doctor si descopar ca am ceva nu am bani ca sa fac tratament...Un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

S-ar putea sa fie dureri de crestere, deci nimic periculos ci chiar normal in adolescenta. Cere parerea medicului de familie, acolo nu costa nimic din cate stiu.
Ma intristeaza ce spui, stiu ce inseamna sa nu ai bani sad

| Giulia97Anna explică (pentru pufulescu):

Pai de curand am implinit 18 ani.Cresterea mea ar cam trebui sa se termine, nu? Oricum in inaltime nu am mai crescut de 2 ani.Iar partea cu banii, ei bine chiar e nasoala sad

| pufulescu a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Nu, cresterea fizica se termina pe la 21 de ani chiar daca nu o observam noi clar asa ca intre 10 si 18 ani.
Du-te la medicul de familie.

| LIVIUtudor24 a răspuns:

L&M Entertainment|Intro: https://youtu.be/jV5wbbXf8vw