| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Buna tpu.De vreo luna am următoarea problema:cand mă trezesc dimineata (la început doar la ora 6)mi se face rau, puls marit, tremurat si neliniște dar toate revin la normal după 20 -30 de minute după ce mănânc si beau o cafea. Mai nou m-am trezit cu o amețeală nașpa. Ce era ciudat e ca la început doar la ora 6 mă lua, daca mă trezeam la 7 nu aveam nimic.Am incercat sa fac mici schimbări si in stilul de viata(alimentație, somn, miscare)Dar vad ca apare mai rar totusi.Stiti de la ce ar putea fi? Ar trebui sa consult un doctor? Care? E doar anxietatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AlexElektro1987 a răspuns:

Bei cafea, pepsi, cola in fiecare zi? Sau lucruri care contin cofeina?

| justme95 a răspuns:

Încearcă sa nu mai bei cafea câteva zile dimineața, doar sa mănânci. Evita pe cât de poate Cola, Pepsi, și alte băuturi care te-ar putea agita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fără cafea. Exerciții de respirație când te trezești, o linguriță de miere. Apoi duș și auto masaj.