La varsta ta oricum probabil vei mai creste in inaltime.Nu prea poti face nimic pentru a accelera asta.Dar o alimentatie sanatoasa si practicarea unui sport ajuta la un stil de viata sanatos si te vei maturiza mai frumos. Oricum, nu trebuie sa te intristezi daca nu vei mai creste, s-a dovedit ca oamenii mai scunzi traiesc mai mult. 

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Poti incerca sa joci basket va face sa cresti.Nu fuma dauneaza cresterii... ce sa zic bafta! 

Joaca basket favtractiuni si mananca legume de 2 ori pe zi si carne 1 data pe zi  nu fuma ca de la tutun ramai mic (am eu un prieten care fumeaza si e pe a 10-a si e scund)  cam atat eu am 12 ani si am 1.70
  nu fuma ca de la tutun ramai mic (am eu un prieten care fumeaza si e pe a 10-a si e scund)  cam atat eu am 12 ani si am 1.70
bafta 

Sport, mancare si odihna. Eu nu am inceput sa cresc decat prin clasa a9-a a10-a pana atunci eram penultimul din clasa, m-am apucat de sala ca fapt divers si am realizat cat de mult am crescut in perioada aceea, mananci bine dupa sala si te odihnesti, fa-ti un pic de timp pentru tine daca asta iti doresti.
Hhhhh...pai eu nu cred ca este adevarat, dar vara aceasta am purtat haine mult mai mari decat marimea pe care o port si mam inaltat cu aproximativ 10 cm.Incearca!
CocoCosty2000 întreabă: