| Florennce a întrebat:

Diseară trebuie să mă duc pentru a mă interna la spital pentru o operaţie de apendicită ce se va efectua mâine. Problema e că mie mi-a venit menstruaţia tocmai astăzi. Ce să fac? Ce o să se întâmple? Se poate să mi-o oprească cumva? Asta ar însemna să amâne operaţia?
Mulţumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca se va amana operatia din cauza menstruatiei, oricum spune-i si medicului asta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Operatia de apendicita nu se amana, ca pot aprea complicatii, si oricum nu cred ca operatia are legatura cu menstruatia

| Danysan a răspuns:

Nu au legatura una cu alta.Plus ca e o urgenta medicala.

| vangaelis a răspuns:

Ca precautie, ii vei spune asta asistentei medicale care va comunica medicului curant si va avea in vedere acest lucru si va lua masurile necesare ce se impun dar apendicita este o urgenta medicala care nu se poate amana.
Ca fapt divers apendicele nu interactioneaza direct cu aparatul genital feminin.

| Kriss96 a răspuns:

Apendicita nu are legatura cu menstruatia. Nu o sa-ti dea nimeni chilotii jos. O sa stai pe masa normal, cu chilotii pe tine si va fi dezgolita numai portiunea cu apendicele. In rest vei fi acoperita cu ceva. Trebuie doar sa te "baricadezi" bine acolo. Mai pe romaneste pune si tu un tampon curat inainte de operatie. Si neaparat comunica asistentei sau direct medicului. Nu au ce sa-ti faca. De amanat nu cred. Apendicita e ceva serios. Nu poti sa te operezi preventiv. Daca tu te operezi de apendicita inseamna ca simptomele au aparut deja si se poate muri de la apendicita neoperata.
In orice caz stai fara grija! Si daca poti sa-mi spui si mie cum a decurs operatia. Adica ce ti-a facut. Mie mi-e putin frica si mereu ma gandesc sa nu am nevoie de asa ceva vreodata!

| Florennce explică (pentru Kriss96):

Bună. Până la urmă mi s-a făcut operaţia aşa şi m-au operat şi pe ovar că am avut 2 chisturi de la dereglări hormonale. Medicul a spus că nu are nimic dar nu m-au dezbrăcat cum au făcut la alţii. Cel mai mult m-a afectat anestezia, fiind şi prima mea intervenţie chirurgicală. Acum mă simt bine.

| JustRoxanne a răspuns:

Nu cred ca au nici o legatura.