Nu cred ca se va amana operatia din cauza menstruatiei, oricum spune-i si medicului asta
Operatia de apendicita nu se amana, ca pot aprea complicatii, si oricum nu cred ca operatia are legatura cu menstruatia
Ca precautie, ii vei spune asta asistentei medicale care va comunica medicului curant si va avea in vedere acest lucru si va lua masurile necesare ce se impun dar apendicita este o urgenta medicala care nu se poate amana.
Ca fapt divers apendicele nu interactioneaza direct cu aparatul genital feminin.
Apendicita nu are legatura cu menstruatia. Nu o sa-ti dea nimeni chilotii jos. O sa stai pe masa normal, cu chilotii pe tine si va fi dezgolita numai portiunea cu apendicele. In rest vei fi acoperita cu ceva. Trebuie doar sa te "baricadezi" bine acolo. Mai pe romaneste pune si tu un tampon curat inainte de operatie. Si neaparat comunica asistentei sau direct medicului. Nu au ce sa-ti faca. De amanat nu cred. Apendicita e ceva serios. Nu poti sa te operezi preventiv. Daca tu te operezi de apendicita inseamna ca simptomele au aparut deja si se poate muri de la apendicita neoperata.
In orice caz stai fara grija! Si daca poti sa-mi spui si mie cum a decurs operatia. Adica ce ti-a facut. Mie mi-e putin frica si mereu ma gandesc sa nu am nevoie de asa ceva vreodata!